Notícies recents

El proyecto de Presupuestos Generales del Estado de 2021 incluirá una nueva moratoria de tres meses para el abono de cotizaciones a la Seguridad Social a la que se podrán acoger empresas y autónomos siempre que se encuentren al corriente de sus obligaciones y no estén en ningún otro aplazamiento en vigor. La enmienda de ERC, acordada con el Gobierno y aprobada por el Pleno del Congreso de los Diputados, recoge las demandas de las organizaciones de autónomos. La moratoria acordada alcanza a los pagos entre este mes de diciembre y el próximo mes de febrero en el caso de las empresas, y entre enero y marzo para los trabajadores autónomos. Además, tendrá un interés del 0,5% y se amortizará mensualmente con cuatro meses por cada mensualidad solicitada, con un máximo total de 12 mensualidades.

Data publicació: 12/3/2020

Se confirma que no habrá compensación para los pensionistas a comienzos del próximo año por la subida aplicada en el presente ejercicio, tras el desplome de la inflación en noviembre del -0,8%, ya que con la evolución de los precios desde el estallido de la crisis sanitaria y económica, el colectivo habrá ganado este 2020 entre 1,7 y 1,9 puntos porcentuales de poder adquisitivo.

Data publicació: 12/1/2020

Hisenda ha establert un pla per acabar amb l’actual tap dels tribunals econòmics administratius, acte obligatori per recórrer les decisions dels diferents departaments de l’Agència tributària i pas previ per al contribuent a la via judicial amb les seves diferències amb Hisenda. 
El retràs mig dels TEA és de més de dos anys. Només el TEA de Madrid, en els últims anys hi havia més de 60.000 empreses i ciutadans amb algun expedient pendent de resoldre. El Ministeri d’Hisenda ultima les instruccions per a la implantació d’un nou model de gestió informàtica en els Tribunals Econòmic-Administratius (TEA) i en la Direcció General de Tributs amb la col·laboració de l’Agència Tributària, que allotjarà els seus sistemes d’informació, el que contribuirà a reduir despeses i temps .
Aquest pla no és només per la part d’informàtica, també inclou reforçar les plantilles. 

Data publicació: 11/27/2020

Treball ultima una ordre ministerial per a que els afectats per Erte tinguin “la consideració de col·lectiu prioritari per a l’accés a les iniciatives de formació del sistema de formació professional per al treball en l’àmbit laboral”, segons s’indica al text normatiu que prepara. 
No obstant, treball no preveu destinar cap partida pressupostària per al finançament d’aquests cursos formatius, que es tramitaran pels canals habituals: les bonificacions en el cas de les accions organitzades per les empreses o per subvencions, segons admet Treball en la anàlisis d’impacte normatiu de l’ordre ministerial. 

Data publicació: 11/24/2020
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
política de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.