Qui som

ASSESSORIA GIRONA SL compta amb més de 25 anys d’experiència assessorant empreses en els àmbits comptable, fiscal, mercantil i laboral. Aquest despatx es va fundar l’any 1990 amb la intenció de donar suport i un bon servei d’assessorament empresarial.
Un dels socis fundadors, Jaume Solés i Boladeras, ha sigut qui durant tots aquests anys ha donat forma al nostre despatx i a la relació amb els nostres clients, i fins a dia d’avui seguim buscant la comoditat i confiança dels nostres clients mantenint el seu mateix estil.
La nostra assessoria compta amb un equip de professionals titulats i tècnics que està en continua formació i amb molts anys d’experiència en l’àmbit d’assessorament d’empreses i particulars. Aquesta experiència i el reciclatge constant permet oferir-vos un servei de qualitat, estant al dia de les múltiples variacions legislatives que poden afectar aquests àmbits.

Estem especialitzats en l’assessorament d’autònoms persona física, de societats civils, petites i mitjanes empreses (PIME) i grans empreses. Ens caracteritzem per assessorar a tot tipus de sectors amb l’objectiu de proporcionar un servei de qualitat i personalitzat que cobreixi totes les necessitats dels nostres clients.

El nostre equip de professionals està format per:

  • Assessorament Fiscal:  Economistes i advocats en l’àmbit tributari.
  • Assessorament comptable: Economistes que es dediquen a elaborar tot el procés de comptabilització i informes comptables.
  • Assessorament Laboral: Advocats i Graduats socials especialitzats en dret laboral i contractació de personal, així com gestions de les Administratives Públiques.
  • Assessorament Legal: Advocats especialitzats en temes mercantils, civils i processals.

 

 Vull més informació